domingo, 9 de marzo de 2008

PREPARARSE PARA LOS EXÁMENES

Descarrega't l'arxiu WORD per poder preparar-te millor per al sprint final dels exàmens.

DESCARREGA-HO AQUÍ

5 comentarios:

Paula Ivorra dijo...

Hola David...
està clar que no m'ho he llegit tot, però he llegit que no s'ha de deixar per uns dies abans,,, el cas esque si comences a estudiar una setmana abans, també tens feina d'aquella mateixa setmana i altres coses a fer i el que menys et ve de gust es començar a estudiar.
jo ho deixo per uns dies abans o fins i tot per el dia abans i trec bones notes. Suposo que si estudiés una setmana abans fent una mica cada dia, treuria millors notes, però no sóc una antisocial i surto al carrer i quedo amb els amics.
Ah! i avegades això d'estudiar una setmana abans ni és pot fer, perquè imaginat que tenim Naturals el divendres (només és un exemple) i ens posa un examen per Dilluns...la Cristina això no ho fa, però hi han altres profes que sí.

Jajajajja,,, segur que t'he entretingut llegint tot això i no ha spogut t'he tret el temps per poder-te preparar les classes, no?

xD

Adeeuu

Marta Pérez Montes dijo...

Mare meva!
Qué llarg!
^^
Jo reconec que quasi sempre estudio els dies d'abans, i a vegades el d'ia d'abans.
És molt fàcil dir que has d'estudiar una setmana abans, parò al l'hora de la pràctica ... costa més.

A més, jo no tinc temps, només puc fer els deures del dia i estudiear una mica perquè emb les extraescolars, i tot m'estressooooooo!
I també uf, paso son ....
Jo m'hauria d'organitzar millor ...
:P

Espero seguir alguns passos d'aquests i així a veure si vaig millor.

Merci.

Adèu.

Marta P.

Eva García dijo...

Yo siempre estudio la noche de antes, o como mucho me lo preparo un o dos dias pero igualmente la noche de antes siempre siempre cae.
Nunca he echo eso de estudiar un poquito cada dia, y el otro dia que tube reunión con la Maite quedamos en que lo probaria, supongo que me irán mejor las cosas.

Es verdad eso de q el dia del examen tienes que dejar los nervios a un lado, yo cuando hago los examenes no estoy nada nerviosa, aunque no lo tenga preparado.

Y a la hora de responder yo respondo primero las fáciles y luego voy a las que no me sé y intento responder las aunque no me las sepa.

Y lo de poner el nombre no se me suele olvidar jaja.

Perdonaaa por que me haya enroyado tantoo!
:S

bonaniiiit

Paula Ivorra dijo...

NO fas cap comentari al respecte?

Unknown dijo...

Deixo els comentaris per a vosaltres.

D&G